Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ξανά στο τραπέζι οι ανανεώσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο

Νέος γύρος επαφών με στόχο τις ανανεώσεις. Οι διαφορές που υπάρχουν και η φιλοσοφία του ρεαλισμού.

Νέο κύκλο επαφών με τους πέντε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν θα ξεκινήσει από σήμερα μεταξύ των παικτών και του Άγγελου Χαριστέα.

Σχεδόν με όλους (Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ, Κουέστα και Λάρσον) υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό και θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί πάντα βέβαια στην λογική του ρεαλισμού που επιβάλει η πανδημία και τα νέα οικονομικά δεδομένα για τις ΠΑΕ.

Ο Γκάμα απαιτεί για τον επόμενο χρόνο 350.000 ευρώ με τον Άρη να προτείνει 300.000 ευρώ. Υπάρχει κοινώς μια διαφορά της τάξης των 50.000 ευρώ που δεν είναι και μικρή. Ο Ματίγια από την άλλη για κλειστό διετές αξιώνει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που οι κιτρινόμαυροι θεωρούν υπερβολικό και αντιπροτείνουν 400.000 ευρώ, από την στιγμή που ικανοποίησαν την απαίτηση του παίκτη για διετές συμβόλαιο αντί για 1+1 που ήταν αρχικά η πρότασή τους.

Αρκετά μεγάλη είναι η διαφορά και με τον Κουέστα στον οποίο έγινε πρόταση 30% χαμηλότερη από την αντίστοιχη προ κορωνοϊού, με την οποία δεν συμφωνεί και παραμένει ερωτηματικό αν ο Άρης έχει διάθεση να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναζητεί και έχει βρει τερματοφύλακα εφόσον αρθεί το ban. Διαφορά υπάρχει και με τον Κόρχουτ, όχι όμως μεγάλη και θα γίνει και με αυτόν νέα επαφή αυτή την εβδομάδα.

Τέλος όσον αφορά τον Λάρσον η πρόταση για ένα χρόνο πλησιάζει τις 200.000 ευρώ, ποσό που ανεβαίνει με την επίτευξη των στόχων.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button