Νέα από Ελλάδα

Σε ελληνικό έδαφος ο εκπρόσωπος του Σιμόες

 Στην Αθήνα βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Αντρες Σιμόες προκειμένου να διαπραγματευτεί την επέκταση του συμβολαίου ανάμεσα στον Πορτογάλο πελάτη του και την ΑΕΚ.

 

Οι δυο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το 2019 ωστόσο έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας με νέους όρους που θα ικανοποιούν και την ΑΕΚ και τον παίκτη.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει αφήσει το στίγμα του στην Ένωση και η ομάδα από τη μεριά της θέλει να τον ανταμείψει για τις καλές του εμφανίσεις προσφέροντας του καλύτερο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του «δικεφάλου» και τον Κιμ Ριμπέιρο που εκπροσωπεί τη μεριά του Σιμόες και που εδώ και κάποιες ώρες βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος.

Από τη μεριά του ο παίκτης αισθάνεται καλά στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και σαφώς βλέπει θετικά την επέκταση του συμβολαίου του, ειδικά από τη στιγμή που το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βαλένθια δεν φαίνεται να έχει βάση.

Σε ότι αφορά το οικονομικό, στις πρώτες συζητήσεις παρατηρήθηκε κάποια διάσταση απόψεων όχι όμως τόσο μεγάλη ώστε να οδηγήσει σε χάσμα και να προκαλέσει διακοπή των διαπραγματεύσεων. Το ποσό της διαφοράς κυμαίνεται κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ και όλες οι πλευρές είναι αισιόδοξες ότι τις επόμενες μέρες-ή και ώρες- θα γεφυρωθεί η απόσταση και ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button