FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αρχή έγινε…

Αν και για πολλούς άργησε… ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή του για την χειμερινή περίοδο.

Εχθές το βράδυ ο Αρμίτσε Ορτέγκα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία και πλέον θα φοράει τα κυανόλευκα.

Eτσι θα γίνει ο τρίτος Ισπανός στο φετινό ρόστερ της ομάδας,μετα τον Πίτι και το Νόε Ακόστα.

Η μεταγραφή του Ορτέγκα ήρθε σε ένα σημείο όπου ο ΠΑΣ πανηγυρίζει ακόμα την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Παναθηναϊκου.

Κάποιοι, ίσως σωστά ίσως και όχι, θεωρούν πως έχει αργήσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές, ειδικά μετά την κατανόηση όλων μέσα σε αυτήν  πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Βέβαια, η θέση του Ορτέγκα δεν φαίνεται να καλύπτει το πρόβλημα και το κενό που έχει ξανακουστεί Λαμία στην επίθεση, αλλά ίσως θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας λίγο υπομονή έτσι ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την σωστότερη δυνατή ενίσχυση.

Μεταγραφές θα γίνουν και άλλες σίγουρα, με τον ίδιο τον Τεννέ να τονίζει (και στους δημοσιογράφους αλλά και στους ίδιους τους παίκτες του) ότι θα γίνουν άλλες τρεις μεταγραφές σίγουρα για να καλυφθούν τα κενά.

Κενά, τα οποία αν έχεις παρακολουθήσει την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια θα έχεις δει πως στο δεξιό άκρο της άμυνας, στο κέντρο της άμυνας αλλά και στην επίθεση θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές όχι απλά για back up, αλλά για βασικούς… αναντικατάστατους.

Όσο αφορά τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να έχουν καλύψει τον Τεννέ αλλά και τον κόσμο της Λαμίας, η αλήθεια είναι ότι όλοι ξέρανε ποιος είναι ο Πατρίκ Βουό για παράδειγμα, ο οποίος προσπαθεί να κάνει αυτό που μπορεί αλλά έως εκεί.

Δυστυχώς το κάτι παραπάνω δεν μπορείς να το πάρεις από παίκτες όπως ο Ιβοριανός αλλά ούτε και με αρκετούς μέσα στην ομάδα, που αποκτήθηκαν και ακόμη ευκαιρίες δεν έχουν πάρει.

Τέλος, το “γαμώτο” για πολλούς είναι ότι υπάρχουν ορισμένα παιδιά μέσα στον ΠΑΣ, όπου έχουν αποδείξει τι αξίζουν και πόσο θέλουν να αγωνιστούν αλλά ευκαιρία παίρνουν σε ειδικές συνθήκες που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button