Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν τελειωμό ο κατήφορος του Πλατανιά!

Δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό η ομάδα του Πλατανιά αφού δε κατάφερε να πάρει βαθμό ούτε στην Ξάνθη από την οποία έχασε με κάτω τα χέρια (3-2).

Απόλυτη κυρίαρχος η ομάδα του Ράσταβατς από το πρώτο λεπτό έφτασε σε ένα άνετο τρίποντο και συνεχίζει να μάχεται για την πεντάδα. Μόλις στο 5′ οι Ακρίτες κέρδισαν πέναλτι.

Ο Κίκε Μπουλά μπήκε στην περιοχή, ο Ντικαμονά τον βρήκε στο πίσω πόδι και ο Μάνταλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γέντρισεκ το μετέτρεψε λίγο αργότερα σε γκολ.

Ο Πλατανιάς είχε ένα ξέσπασμα μετά το 25′ και απείλησε σε δύο στιγμές με Καρυπίδη και Μάλτσα στο 26′ και στο 27′.

Η Ξάνθη όμως στο 28′ με τον Μπαξεβανίδη κλείδωσε τη νίκη. Οι παίκτες του Ρόκα προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δε τα κατάφεραν. Ακόμα και ένα πολύ καλό σουτ του Δημούτσου δεν είχε αποτέλεσμα μιας και έδιωξε ο Ζίβκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πετάξει λευκή πετσέτα στο β’ μέρος και αυτό φαίνοταν. Έτσι δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 78′ από τον Γέντρισεκ με την ασίστ από τον τερματοφύλακα των Ακριτών! Η Ξάνθη κατέβασε γενικό!

Έτσι τα γκολ της… τιμής πέτυχε με πέναλτι ο Ενσικουλού για τον Πλατανιά στο 80′ και ο Πετρόπουλος δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των 90′.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας(61′ Φασίδης), Τριάδης, Λουσέρο(46′ Καμαρά), Μεχία, Κίκε(82′ Σιλά), Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κλάγιτς, Σκαρντοβέλι, Ντουάλα(68′ Γκρζέλακ), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουές(68′ Παπανικολάου), Μάλσα, Ντικαμονά, Ενσικουλού

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button