Νέα από Κόσμο

Δια πυρός και σιδήρου η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο πέρασε δύσκολα από την έδρα της Εϊμπάρ με το ισχνό 1-0, μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα  και είναι ακόμα ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ένα από τα κλασικά παιχνίδια της και σήμερα. Που σημαίνει στιβαρή αμυντική γραμμή, όχι πολλά αλλά μετρημένα ρίσκα και προσανατολισμός στο να έρθει το ματς…μισό μηδέν, άντε 1-0…

Και τα κατάφερε για μια ακόμα φορά, όταν ο Γκριζμάν τροφοδότησε ιδανικά τον Γκαμεϊρό στο 27′ και ο τελευταίος απλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στο συγκρότημα του Τσόλο Σιμεόνε και είχαν καλές ευκαιρίες, όμως η αστοχία και (κυρίως) ο Ομπλάκ τους αποστέρησαν το γκολ.

Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Ατλέτικο μείωσε στους 6 τη διαφορά με τη Μπάρτσα, που αγωνίζεται αύριο Κυριακή κόντρα στη Σοσιεδάδ.

 

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Ράμις, Κάπα, Χοσέ Ανχελ, Χορδάν (73′ Ντιόπ), Γκαρθία, Αλέχο (46′ Ορεγιάνα), Ενριτς, Τσάρλες (65′ Κίκε)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Γκοδίν, Βρσάλικο, Λούκας, Σαούλ, Τόμας, Κόκε, Κορέα (54′ Καράσκο), Γκριεζμάν (76′ Τόρες), Γκαμεϊρό (67′ Αουγούστο Φερνάντες).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button