Νέα από Ελλάδα

Λουτσέσκου:”Είχαμε σωστή νοοτροπία”

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και από τη δεύτερη νίκη εναντίον του Ατρόμητου, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Ηταν μία νίκη του συνόλου, διότι είχαμε σωστή νοοτροπία. Αυτό που κρατάω, είναι ότι ο κάθε παίκτης δεν ήθελε απλά την πρόκριση, αλλά τη νίκη. Όλοι πίεσαν τον εαυτό τους, δούλεψαν πολύ, έγιναν λάθη αλλά υπήρχαν και οι παίκτες του Ατρομήτου. Και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, βοήθησαν πολύ την ομάδα με σωστή νοοτροπία”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας στη χειμερινή περίοδο, τους Μουλέν και Αζεβέδο:

“Και οι δύο είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Ο Αζεβέδο είναι εδώ περισσότερο καιρό, ενώ ο Μουλέν είναι μόλις μία εβδομάδα. Ήθελα να του δώσω τη δυνατότητα να “μυριστεί” την ατμόσφαιρα. Θέλω πρώτα ο οποιοσδήποτε παίκτης έρχεται να καταλάβει τη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι πολύ καλό ότι ο Αζεβέδο βελτιώνεται και στην φυσική κατάσταση, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσέξουμε και τη δική μας ισορροπία”.

Σε ότι αφορά στο αν έχει κάποια προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των “4”, ο Λουτσέσκου τόνισε: “Για μένα αυτό που με ανησυχεί και με απασχολεί είναι το παιχνίδι της Δευτέρας. Δεν σκέφτομαι τους υπόλοιπους, σκέφτομαι μόνο εμάς”, κατέληξε. 

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος της Λαμίας στο επόμενο εντός έδρας ματς των “κυανόλευκων” για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ θα επισκεφτεί πρώτα την Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον “δικέφαλο” στο ΔΑΚ στις 17/2.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button