FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Για το θαύμα στο «Καραϊσκάκη»!

Για την 17η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας σε πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με μοναδικό απόντα τον έναν εκ των αργηγών του τον Σουλεϊμόν Όμο να είναι εκτός, αλλά με τον Αρμίτσε Ορτέγκα στην αποστολή, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο Πειραιά αλλά όπως έχουν δηλώσει εξ’αρχής όλοι στην ομάδα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα, κόντρα στον πρωταθλητή.

Ο 63χρονος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Όμο, έτσι ώστε να τον έχει στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, όπου εκεί προφανώς θα τον έχει πιο πολύ ανάγκη.

Τώρα, όσο αφορά τον Ορτέγκα, ο Ισπανός προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του και κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο αγώνας της «κυανόλευκης» ομάδας με τον Ολυμπιακό έχει οριστεί για τις 19:30 και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, αλλά θα μπορέσετε να παρακολουθείσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης και μέσα από το live του LamiaSports, ξεκινώντας την μετάδοση μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button