Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπελάδες για επτά ΠΑΕ της Β’ Εθνικής

Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πέρασαν την πρώτη φάση της διαδικασίας επιτήρησης.

Και τώρα… τρέχουν. Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ γνωστοποίησε την Μεγάλη Τετάρτη (4/4) τις ομάδες που πέρασαν την πρώτη φάση της διαδικασίας επιτήρησης και αυτές που δεν τα κατάφεραν, με επτά ΠΑΕ να έχουν… μπλεξίματα.

Κι αυτό γιατί διαπιστώθηκε ότι οι φάκελοι των Σπάρτης, Αιγινιακού, Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Καλλιθέας, Παναιγιάλειου και Πανσερραϊκού δεν πληρούν τις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα οι ομάδες να βρίσκονται στον… αέρα.

Αντίθετα, με επιτυχία πέρασαν τον έλεγχο οι Α.Ε. Καραϊσκάκης, Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου), Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, ΑΟΧ-Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button