FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεχώρισαν Ασούμπρε και Καραμάνος!

Τα άκρα του ΠΑΣ Λαμία, σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν η βασική πηγή απειλών για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Το γράψαμε και εχθές, θα το σημειώσουμε και σήμερα! Ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να έχασε με σκορ 1-3 από τον Ολυμπιακό, παρόλο αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή και έδειξε ανταγωνιστική στην περισσότερη ώρα του ματς.

Βέβαια, δύο από τους ποδοσφαιριστές που είδαμε εχθές να αγωνίζονται ήταν αυτοί που «κλέψανε» την παράσταση και πρόσφεραν περισσότερα στην ομάδα.

Αρχικά, ο Τάσος Καραμάνος έδειξε από την αρχή του αγώνα, πως βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση… Ο Έλληνας άσσος έπαιξε δεξιά στα άκρα και έβαλε δύσκολα στον Τσιμίκα, ο οποίος τον μάρκαρε.

Εκτός από τις επιθέσεις που έκανε ο Καραμάνος, είχε συμβολή και στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας. Αρκετές φορές «έκοψε» μπαλιές στο κέντρο αλλά και στην άμυνα, ενώ στα στημένα του Ολυμπιακού, ήταν εκεί για να απομακρύνει τη μπάλα είτε με κεφαλιές είτε τα πόδια.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 2/3 γεμίσματα, 4 εύστοχες πάσες 9 κλεψίματα και 3 αποκρούσεις.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στον σκόρερ της ομάδας της Λαμίας και έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της «κυανόλευκης» ομάδας, τον Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Ο Ιβοριανός ήταν πραγματικός «σίφουνας» από τα αριστερά και τη στιγμή που κατάλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς, πως ο Ανδρούτσος που τον μάρκαρε τα βρίσκει δύσκολα, άλλαξε το σύστημα των μαρκαρισμάτων και έβαλε διπλό πάνω στον παίκτη της Λαμίας.

Εκτός από το γκολ που πέτυχε ο 27χρονος εξτρέμ, ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 2 τελικές προσπάθειες, 6 εύστοχες πάσες και 3 κλεψίματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button