FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο ενώνουν Λαμία και Τρίπολη!(pics)

Σάκης Παντελιάδης και Γιώργος Κυριακόπουλος έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων ΠΑΣ Λαμία και Αστέρα Τρίπολης και το LamiaSports έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Την Κυριακή στις 21/1 ο ΠΑΣ Λαμία στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Το LamiaSports όπως κάνει σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα, προϊστορίες αγώνων, παίκτες ορόσημα αλλά και στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα.

Αυτή τη φορά θα δούμε τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ποδοσφαιριστών και τίμησαν και τιμούν με την παρουσία τους, τους δύο συλλόγους.

Ας αρχίσουμε…

Σάκης Παντελιάδης

Γεννήθηκε στη Κατερίνη αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και εκτελεί τα πλάγιο άουτ σαν να είναι κόρνερ…

Ο λόγος για τον Θανάση Παντελιάδη, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του φορώντας για ακόμη μία φορά την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Παντελιάδης, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Εθνικό Κατερίνης φόρεσε τη φανέλα των Αρκάδων τις σεζόν 2014-2016 και μάλιστα ήταν και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Με την Τρίπολη ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίστηκε 34 φορές, τις πιο πολλές φορές ως βασικός στη Super League.

Τώρα φοράει τα «κυανόλευκα» συνεχίζοντας τις «πτήσεις» του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Γιώργος Κυριακόπουλος

Ένας ακόμη αριστερός μπακ είναι αυτός που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων και την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος στη Λαμία, φορώντας τα «κίτρινα» του Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Ο 21χρονος μπακ έχει γεννηθεί στην Πάτρα αλλά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Αστέρα.

Το καλοκαίρι του 2015 έφυγε και πήγε δανεικός στον Εργοτέλη, φεύγοντας για πρώτη φορά μακριά από την ομάδα της Τρίπολης.

Στον Εργοτέλη αγωνίστηκε 29 φορές συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ είχε και 2 ασίστς.

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην ομάδα του Αστέρα, έπαιξε σε κάποια παιχνίδια αλλά δόθηκε εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και για αυτό η Τρίπολης όταν τελείωσε ο δανεισμός του τον «τράβηξε» και πάλι πίσω.

Φέτος αγωνίζεται αρκετές φορές ως βασικός και πολύ πιθανόν να τον δούμε να παίζει στη βασική ενδεκάδα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button