FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εβγκέν Μπούτνικ vs Πατρίκ Βουό vs Οτονιέλ Άρσε!(pics+stats)

Συγκρίνουμε τα στατιστικά των τριών επιθετικών με την βοήθεια του Football Manager 2018.

Πάμε να δούμε τι γίνεται στην επιθετική γραμμή του ΠΑΣ Λαμία, με μια γρήγορη ματιά.

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε το «μπαμ» εχθές και ανακοίνωσε την απόκτηση του Εβγκέν Μπούτνικ από τον Πλατανιά Χανίων.

Ο Ουκρανός έρχεται από γεμάτες σεζόν με από Αυστρία και Ουκρανία, ενώ και στη χώρα μας έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του.

Από την άλλη υπάρχει στο ρόστερ από το καλοκαίρι, ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΑΣ, καθώς δεν φαίνεται πως έχει βρει ακόμη τον παλιό καλό του εαυτό.

Τέλος, σήμερα ή αύριο θα έχουμε λογικά μια ακόμη ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Λαμία και αυτή θα είναι επιθετικού. Ο Οτονιέλ Άρσε βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ και σήμερα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση απόκτησής του αναμένεται να βγει σήμερα ή αύριο, αναλόγως βέβαια αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Tο LamiaSports με την βοήθεια του προσομοιωτή προπονητικής Football Manager 2018, θα σας παρουσιάσει τα στοιχεί και τις βαθμολογίες των τριών ποδοσφαιριστών και θα υπάρξει και μία σύγκριση ανάμεσα σε Βουό, Μπούτνικ και Άρσε.

Ας ξεκινήσουμε:

Εβγκέν Μπούτνικ

Ξεκινάμε από τον νεοαποκτηθεί Ουκρανό Εβγκέν Μπούτνικ. Η θέση που αγωνίζεται ο Ουκρανός είναι ως επιθετικός στόχος, με το ύψος του να δικαιολογεί τη θέση αυτή.

Τεχνικά στοιχεία

Στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας επιθετικός, ο Μπούτνικ έχει 13 στη ντρίμπλα, 8 στην πρώτη επαφή και 11 στα τελειώματα.

Από την άλλη έχει πολύ καλά στημένα ο Ουκρανός, ο οποίος έχει 14 στις εκτελέσεις πέναλτι και 15 στις εκτελέσεις φάουλ. Επίσης, κάτι το αξιοσημείωτο είναι πως έχει 14 στο τάκλιν και 14 στις πάσες.

Ψυχικά στοιχεία

Έχει 12 στη γενναιότητα, 11 στην επιθετικότητα αλλά το καλό στοιχείο είναι πως έχει 12 στην ηγετική ικανότητα. Επίσης έχει 12 στη ομαδικότητα και στην συγκέντρωση.

Σωματικά/Φυσικά στοιχεία

Ο Ουκρανός έχει πολύ υψηλή βαθμολογία στα σωματικά και στα φυσικά στοιχεία, έχοντας 12 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ισορροπία αλλά και στην φυσική αντοχή.

Στη δύναμη έχει 15, ενώ δεν είναι γρήγορος καθώς και αυτό φάινεται και από τα στατιστικά του στο Football Manager, καθώς έχει 7 στην ευκινησία και 11 στην ταχύτητα.

Οτονιέλ Άρσε

Ο Μεξικανός φορ Οτονιέλ Άρσε είναι και αυτός αρκετά ψηλό κορμί και η θέση που αγωνίζεται είναι σε αυτή του επιθετικού στόχου, αλλά όπως θα δείτε και πιο κάτω μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Τεχνικά στοιχεία

Ο Άρσε έχει 13 στις κεφαλιές, δικαιολογώντας το ύψος του, έχει 11 στο μακρικό σουτ, 13 στην ντρίπλα και έχει και 11 στις πάσες.

Στα τελειώματα έχει 12 ενώ στην τεχνική κατάρτιση έχει 11.

Ψυχικά στοιχεία

Στα ψυχικά ο Οτονιέλ έχει 12 στην αντίληψη, 11 στη δημιουργικότητα, στην κίνηση χωρίς την μπάλα, στην κρίση αλλά και στην τοποθέτηση.

Στην εργατικότητα έχει 12, ενώ τον ίδιο βαθμό έχει και στην ομαδικότητα, στην συγκέντρωση και στο φυσικό ταλέντο.

Σωματικά/Φυσικά στοιχεία

Τα σωματικά και φυσικά στοιχεία είναι όπως φαίνεται το δυνατό σημείο του Άρσε. Έχει 16 στην έκταση άλματος, ενώ έχει 15 στην φυσική αντοχή. Στη δύναμη έχει 14, ενώ την ίδια βαθμολογία έχει και στην ευκινησία.

Στη ταχύτητα έχει 13, στην επιτάχυνση έχει 12 και τέλος στην ισορροπία έχει 13.

Πατρίκ Βουό 

Ένας ακόμη επιθετικός στόχος είναι και ο «παλιός» Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός άσος έχει και αυτός το ίδιο ύψος με τον Μπούτνικ, αλλά έχει εντελώς διαφορετικά στοιχεία.

Τεχνικά στοιχεία

Αν και αρκετά ψηλός (δεν συνηθίζεται να έχουν καλές εκτελέσεις), ο Βουό έχει 11 στις εκτελέσεις πέναλτι, στη ντρίπλα και στην πρώτη επαφή.

Στις κεφαλιές έχει 12, λιγότερο από τον Άρσε αλλά περισσότερο από τον Μπούτνικ. Στα τελειώματα βρίσκεται το 12, μαζί με τους άλλους δύο, ενώ έχει 11 στην τεχνική κατάρτιση με τον Εβγκέν να έχει καλύτερη βαθμολογία και από τους δύο τελευταίους.

Ψυχικά στοιχεία

Τα ψυχικά του στοιχεία βρίσκονται σε αρκετά καλο επίπεδο, αλλά είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τους άλλους δύο. Ο Βουό έχει 12, στην αντίληψη, στην αποφασιστηκότητα, στην γενναιότητα, στην κίνηση χωρίς την μπάλα, στην ομαδικότητα αλλά και στην συγκέντρωση.

Σωματικά/Φυσικά

Στην τρίτη κατηγορία ο Βουό και λόγο ηλικίας έχει τις χαμηλότερες βαθμολογίες, με 11 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στην ταχύτητα. Ο επιθετικός του ΠΑΣ έχει επίσης 14 στη δύναμη, 12 σε έκταση άλματος και ισορροπία και τέλος έχει 13 στην φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button