FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο νέα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία!

Και ενώ όλα είναι έτοιμα να υπογράψει ο Οτονιέλ Άρσε στον ΠΑΣ Λαμία, δύο νέα μεταγραφικά σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους.

Η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία είναι στην τελική ευθεία να πραγματοποιηθεί, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός, Οτονιέλ Άρσε είναι προ των πυλών να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στα υπόψιν ο επιθετικός Άστσεριτς

Όμως, δύο νέα μεταγραφικά σενάρια έκανα την εμφάνισή τους εχθές το βράδυ. Από την μία ο ΠΑΣ εμφανίζεται να έχει στα υπόψιν του τον Σέρβο επιθετικό Νίκολα Άστσεριτς.

Πρόκεται για έναν 26χρονο σέντερ φορ, ύψους 1.93μ ύψος, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ραντνίτσκι, ενώ έχει περάσει και από της Λάκενμπαχ, Ντόνι Σρεεμ, Καστριότι Κρούγε, Γκρμπάλ, Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και η Βοϊβοντίνα.

Πέρυσι, ο Άστσεριτς αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Τοκουσίμα Βόρτις, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στη Μάλτα, για λογαριασμό της Βαλέτα.

Εξετάζεται και ο Μάνιας

Εκτός από τον Άστσεριτς τα μεταγραφικά σενάρια θέλουν και τον Γιορέντε Μάνιας να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ αργότερα συνέχισε στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Σαμπαντέλ, στην Μπούργκος, στην Πόλι Τιμοσοάρα της Ρουμανίας, στην Μπελενενσες στη Πορτογαλία, ενώ όταν επέστρεψε στην χώρα του φόρεσε τις φανέλες των Καρταχένα και Μούρθια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button