FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι έξι… και είναι «βιονικοί»(pics)

«Τραβάνε κουπί» από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας και αναμένεται να τραβήξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «βιονικοί» ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία.

Την περσινή εκπληκτική σεζόν του ΠΑΣ Λαμία, η ομάδα στηρίχθηκε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, σε «κλειστό κλαμπ» θα μπορούσαμε να πούμε όπου τον βοήθησαν και τον κράτησαν στη SuperLeague.

Η περσινή Λαμία λοιπόν, στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιριστές όπως ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο Πίτι, ο Μάρκο Μπλάζιτς και ο Θανάσης Παντελιάδης.

Αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές πέρυσι είχαν πάνω από 2.000 λεπτά συμμετοχής με την «κυανόλευκη» φανέλα ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος έχασε μόλις ένα παιχνίδι, παίζοντας 29 παιχνίδια, συν αυτά του Κυπέλλου που αγωνίστηκε.

Δείτε τα περσινά στατιστικά:

Φέτος, η «κυανόλευκη» ομάδα και πάλι έχει τους «βιονικούς» της ποδοσφαιριστές έχοντας μάλιστα μερικοί το απόλυτο των συμμετοχών.

Χερόνιμο Μπαράλες, Ντάνιελ Αντέτζο, Ντένις Επστάιν και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος από την στιγμή που μπήκαν στην ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, δεν βγαίνουν ούτε για πλάκα.

Και οι τέσσερις έχουν από δέκα συμμετοχές, ενώ Αντέτζο και Μπαράλες έχουν αγωνιστεί 995 λεπτά, δηλαδή ούτε αλλαγή δεν έχουν περάσει, με τον Γερμανό αριστερό εξτρέμ να έχει 769 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη και φέτος ο Βασιλαντωνόπουλος παίζει σε φουλ ρυθμούς έχοντας 790 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα φετινά στατιστικά, μέχρι στιγμής:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button