Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Η μεταγραφή που ίσως «κοπεί»

Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο Βόλος τον Ιανουάριο. #slgr #volosfc #μεταγραφές #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten

Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο Βόλος τον Ιανουάριο

Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοιχτό, αλλά ταυτόχρονα ο Βόλος εξετάζει και το πώς θα ενισχυθεί εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας θα είναι δεξιός μπακ. Είναι εμφανές πως εκεί υπάρχει πρόβλημα. Από τη στιγμή που ο Πουρίτα άρχισε να βγάζει τραυματισμούς, άλλαξε όλη η αμυντική συμπεριφορά των Θεσσαλών. Όχι ότι δεν δέχονταν φάσεις και τότε. Απλώς το δίδυμο των Γκρίλο και Ρομέρο πήγαινε σχετικά καλά. Ο δεύτερος χρειάστηκε να μετατοπιστεί δεξιά, ο πρώτος φορτώνεται εύκολα με κάρτες και χάθηκε η όποια ισορροπία υπήρχε.

Το καλό συμβόλαιο τον Ιανουάριο, πάντως, ο Βόλος θα το δώσει για εξτρέμ. Υπήρχε μία σκέψη και για επιτελικό χαφ, αλλά αυτή η μεταγραφή είναι πιθανό να «κοπεί». Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν ιδανικά έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει κυρίως στο πλάι, αλλά θα μπορεί κατά συνθήκη να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ. Εάν ο εκλεκτός βρεθεί, θα κλείσει αυτομάτως δύο τρύπες.

Τέλος, τσεκαρίστηκαν περιπτώσεις αμυντικών χαφ. Μία που άρεσε πολύ, δεν θα προχωρήσει γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης άρχισε να υπολογίζεται πιο ενεργά από την ομάδα του. Γι’ αυτό και δύσκολα θα παραχωρηθεί τώρα. Εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό εκεί, θα γίνει κίνηση. Στον Βόλο, πάντως, λένε πως για τη συγκεκριμένη θέση δεν καίγονται.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button