Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τρέχει» για ΑΕΚ ο Γκάρι, ανησυχία για Σωκράτη

Για περίπου 20 μέρες θα μείνει εκτός δράσης ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #aekfc #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Για περίπου 20 μέρες θα μείνει εκτός δράσης ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πύρρειος η νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία, αφού με το καλημέρα έχασε με θλάση τον Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε και ο Παπασταθόπουλος.

Ο Αφρικανός εξτρέμ θα απουσιάσει τελικά για 15 με 20 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι φυσικά θα χάσει το σαββατιάτικο ντέρμπι και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς πρωταθλήματος με την Ένωση στη Ν.Φιλαδέλφεια, την τελευταία αγωνιστική (12/3).

Όσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ταλαιπωρείται από μυικές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και μπορεί ο ίδιος να εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να προλάβει το “αιώνιο” ντέρμπι, ωστόσο δεδομένα υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button