ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βουό φεύγει… ο Άρσε έρχεται;

Νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πατρίκ Βουό θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη και ο Οτονιέλ Άρσε τελικά θα φορέσει τα «κυανόλευκα».

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει η φημολογία πως ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Πατρίκ Βουό, για την επιθετική του ενίσχυση.

Τις τελευταίες ημέρες αυτό το ενδεχόμενο άρχισε να ακούγεται ακόμη πιο πολύ και ειδικά από την στιγμή που ο Βουό δεν έχει πάρει ακόμη πορτογαλικό διαβατήριο έτσι ώστε να μην πιάνει θέση ξένου.

Το συγκεκριμένο θέμα του διαβατηρίου έχει πάει την μεταγραφή του Οτονιέλ Άρσε πίσω, αλλά αν τελικά φύγει ως ελεύθερος ο Βουό για τον Άρη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του a-sports, τότε η θέση θα αδειάσει και ο Μεξικανός θα μπορεί τελικά να υπογράψει με τον ΠΑΣ Λαμία.

LEON, MEXICO – NOVEMBER 22: Othoniel Arce of Leon, celebrates a scored goal during a semifinal match between Leon and Tijuana as part of the Apertura 2012 Liga MX at Nou Camp Stadium on November 22, 2012 in Leon, Mexico (Photo by Gerardo Zavala/Jam Media/LatinContent/Getty Images)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button