Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Θα παίξει στη Ρεάλ ο Σαλάχ»

Σε αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο πρόεδρος της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθώς μιλώντας για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησής του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ηγέτης της Λίβερπουλ και της Εθνικής ομάδας των «Φαραώ», Μο Σαλάχ, πρόσφατα ανακηρύχθηκε κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς, θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και γενικότερα διάγει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Χάνι Άμπο Ρίντα ο πιθανός επόμενος σταθμός στην καριέρα του Σαλάχ.

«Υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα ο Σαλάχ να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο ισπανικός σύλλογος θα καταθέσει μια μεγάλη πρόταση. Ο Σαλάχ αυτή τη στιγμή κοιτάζει πως θα βελτιώσει το παιχνίδι του. Φυσικά, αν ένας Αιγύπτιος καταφέρει και παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι κάτι το φοβερό για το ποδόσφαιρό μας.

Θα είναι τρομερό για το αιγυπτιακό ποδόσφαιρο» σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ παρόμοιες ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή της Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος πάντως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην μεταγραφολογία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button