FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να “παλέψει” για το θετικό αποτέλεσμα!

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο εκτός έδρας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος

Τον πρώτο του αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στις 17:15 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Πατρίκ Βουό, ο Φρανσίσκο Μεδίνα Πίτι και ο Αρμίτσε Ορτέγκα έμειναν στη Λαμία και δεν θα βοηθήσουν τον ΠΑΣ κόντρα στους “κυανέρυθρους”.

Βέβαια στην αποστολή είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο νεοαποκτηθείς, Εβγκέν Μπούτνικ, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης .

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι εξής:

Μελίσσα, Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο,  Βασιλαντωνόπουλο, Μπουλούλη, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Καραγιάννη, Τσούκαλο, Μανιά, Πατσαρουχα, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Από την άλλη η αποστολή του Πανιωνίου περιέχει τους εξής:

Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button