ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τεννέ!

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα δίνει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μια πιθανή ενδεκάδα.

Χωρίς Πίτι, Βουό, Ορτέγκα και Αναστασόπουλο θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Λαμία στη Νέα Σμύρνη για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν υπάρχει θέμα τραυματισμού για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτές ήταν οι επιλογές του Μπάμπη Τεννέ.

Τώρα ας πάμε να προσεγγίσουμε μια πιθανή ενδεκάδα που μπορεί να δούμε αύριο στη Νέα Σμύρνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Νίκος Μελίσσας, μιας και ο Παπαδόπουλος έχει αρκετά παιχνίδια βασικός και ο Τεννές συνήθως τον ξεκουραζει στους αγώνες κυπέλλου.

Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δει ως δεξί μπακ τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ίσως και αύριο να είναι αυτός που θα πάρει τον ρόλο αυτό, με τον Σάκη Παντελιάδη να αγωνίζεται στην άλλη πτέρυγα.

Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος θεωρείται μόνο ο Ανέστης Αναστασιάδης, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Μαρκ Ασίγκμπα και Χρήστος Κουκόλης, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Στο κέντρο δεν θα αλλάξει κάτι με τους Ακίμ Όμο και Μάρκο Μπλάζιτς να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα. Τώρα με την απουσία του Πίτι, η θέση του δεκαριού μένει κενή με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ισπανό.

Στα δεξιά της επίθεσης θα δούμε τον Βάντερσον ενώ αριστερά ίσως ξεκινήσει ο Ακόστα, με το Νίκο Τσούκαλο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα αν δεν αγωνιστεί βασικός ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ξανά ο Εβγκέν Μπούτνικ, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας και ένα δοκάρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button