Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκοραρε ξανά ο Αλεξίου… αλλά ισόπαλος ο Αστέρας!(vid)

Σε έναν ακόμη αγώνα ο λαμιώτης σέντερ φορ, Χρήστος Αλεξίου σκόραρε με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας, όμως η ομάδα της Φωκίδας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Αστέρας Ιτέας στην χθεσινή αναμέτρηση με τον αξιόμαχο Α.Ο. Σελλάνων με τελικό αποτέλεσμα 2-2,στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής.

Με κύριο χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους που δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδοσφαιρο,αλλα με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό,η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16′ οταν εγινε το 0-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα όμως κατάφεραν την ολική ανατροπή του σκορ (για ακόμη μια φορά) αρχικά με την κεφαλιά του Γκούρα στο 36′ για το 1-1 και στο 90′ με το κοντινό πλασέ του Αλεξίου για το 2-1.

Ο λαμιώτης επιθετικός με αυτό το γκολ έφτσασε τα 9 μέσα στη σεζόν και το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι πως σχεδόν όλα τα γκολ που έχει πετύχει έχουν δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του Αστέρα.

Η συνέχεια βέβαια του παιχνιδιού δεν ήταν η ανάλογη, μιας και κρατήθηκαν 7 λεπτά καθυστερήσεων(!) και μέσα σε αυτά τα λεπτά και έπειτα από εκτέλεση φάουλ τα Σέλλανα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινή προβολή.

Όπως και να έχει, η ομάδα της Ιτέας συνέχισε να βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button