ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αποχώρηση Καρλίτος και οι απουσίες λόγω καρτών!

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» με τον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, έχοντας εξασφαλίσει την είσοδό του στα playoffs.

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» με τον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, έχοντας εξασφαλίσει την είσοδό του στα playoffs.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, πλέον δεν έχει στο «οπλοστάσιό» του τον Καρλίτος ο οποίος πουλήθηκε στην Αστάνα και πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού μέσα από στην υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχουν επιλογές και η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο φορμαρισμένος Σωτήρης Τσιλούλης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, έδειξε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Πάμε όμως να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της ομάδας για τον σημερινό αγώνα. Ο Κοσέλεφ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο μιας και ο Σιμόν απουσιάζει λόγω τιμωρίας. Και στα αριστερά θα έχουμε αλλαγή καθώς για τον ίδιο λόγο θα απουσιάζει και ο Σίντκλεϊ. Τη θέση του Βραζιλιάνου θα πάρει ο Πέδρο Αμαράλ, με τον Παπαδόπουλο και τον Τζανετόπουλο να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο θα δούμε τον Τζανδάρη και τον Νούνιες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε και τον Στάνκο να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα με στόχο να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ο Βόκολος όπως ο Κοσταρικανός ο οποίος έχει πάρει «επ΄ώμου» αρκετά 90λεπτα. Στα άκρα, θα βρίσκεται ο Μαρτίνεθ δεξιά και στα αριστερά ο Σλίβκα, ενώ πίσω από τον Τσιλούλη θα δούμε τον Μάλτσι, σε μία θέση που του αρέσει να αγωνίζεται και αξίζει να τον δούμε αν μπορεί να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button