FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Βουκ Μιτόσεβιτς!(pics+vids)

Θα αποκτηθεί, δεν θα αποκτηθεί; Κανείς δεν γνωρίζει αλλά το LamiaSports σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή που πρωταγωνιστή στο τελευταίο μεταγραφικό σενάριο του ΠΑΣ Λαμία, τον Βουκ Μιτόσεβιτς.

Σήμερα το απόγευμα το αθλητικό σάιτ Sport24.gr έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει δηλώσει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Το όνομα αυτού είναι Βουκ Μιτόσεβιτς και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει, για να γνωρίζετε ότι ακριβώς χρειάζεται για να σχηματίσετε μια εικόνα για τον ποδοσφαιριστή, είτε αποκτηθεί είτε όχι.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Βουκ Μιτόσεβιτς είναι γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου του 1991 στην πόλη Νόβι Σαντ της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Είναι 26χρονών, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται στο κέντρο, περισσότερο ως 8άρι αλλά μπορεί να παίξει και ως 6άρι.

Η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του είναι η Βοϊβοντίνα, όπου το 1999 πήγε στις ακαδημίες της και έμεινε μέχρι το 2009.

 

Από την ακαδημία, πήρε προαγωγή και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας 51 συμμετοχές και 2 γκολ με την Βοϊβοντίνα, στην οποία έκατσε μέχρι το 2013.

Από το 2009 έως το 2013 που ήταν στην Βοϊβοντίνα, ο Μιτόσεβιτς πήγε δανεικός και στην Πάλιτς για ένα εξάμηνο, έχοντας 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Όταν έφευγε από εκεί, το 13΄πήγε στην ομάδα Γιαγκοντίνα. Άλλα τρία χρόνια έκατσε στην συγκεκριμένη ομάδα, μετρώντας 51 συμμετοχές, ενώ το 2015 πέρασε και δανεικός για ένα εξάμηνο από την Καϊζάρ, με 23 συμμετοχές συνολικά.

Το 2016 ο 26χρονος Σέρβος μέσος, έφυγε για πρώτη φορά από την χώρα του και πήγε στην Ακτόμπε, με την οποία όμως δεν έπαιξε πάνω από 13 φορές με αποτέλεσμα να μείνει μόλις ένα εξάμηνο.

Όταν έφυγε από την ομάδα του Καζακστάν, ο Μιτόσεβιτς γύρισε στην Σερβία και στην Γιαβόρ Ιβάνιτσα, στην οποία βρίσκεται από το 2017.

Τέλος, ο Βουκ Μιτόσεβιτς είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Σερβίας, έχοντας 9 συμμετοχές με την Κ17 και 6 με την Κ21.

Δείτε τώρα μερικά βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Μιτόσεβιτς, στα γήπεδα της Σερβίας και του Καζακστάν:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button