FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία για Μιτόσεβιτς;

Εγχώριο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΣ Λαμία θα κάνει μια τελευταία μεταγραφική κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο.

Και ενώ η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λίγες ώρες, ο ΠΑΣ Λαμία περιμένει τον Βιτάλι Πριντέτα να έρθει στη πόλη μας για να συζητήσουν τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την υπογραφή συμβολαίου, ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο.

Το όνομα αυτού είναι Βουκ Μιτόσεβιτς.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Στον χώρο των χαφ για την ακρίβεια, όπου ο Μπάμπης Τεννές έχει διαπιστώσει ανάγκη για ενίσχυση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Πλατεία Ελευθερίας είναι αυτή του 26χρονου Σέρβου, Βουκ Μιτόσεβιτς.

Ο Μιτόσεβιτς γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1991 στο Νόβι Σαντ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βοϊβοντίνα. Το 2009 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2013 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Πάλιτς. Ακολούθησε η Γιαγκόντινα, η Κάισαρ και 2016 πέρασε τα σύνορα της Σερβίας. Αγωνίστηκε στο Καζακστάν με τη φανέλα της Ακτόμπε. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στη Γιαβόρ, ενώ υπήρξε διεθνής στα μικρότερα κλιμάκια (Κ17, Κ19 και Κ21) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button