Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαφορά αλλά ανοιχτό με Πούγγουρα για επέκταση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» τον νεαρό αμυντικό. Τι γίνεται με Χρήστο Δώνη και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Απόσταση παρουσιάστηκε μεταξύ Παναθηναϊκού και Αχιλλέα Πούγγουρα στην πρώτη επαφή που έγινε για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2021.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στον βασικό κεντρικό αμυντικό προτάθηκαν αποδοχές ανάλογες με τις φετινές αλλά με το μπόνους συμμετοχών και εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος ζητώντας αύξηση στις πάγιες απολαβές του.

Πάντως η διαφορά δεν είναι απαγορευτική και μπορεί να καλυφθεί σε νέα επαφή που θα γίνει με τον 24χρονο άσο όταν επιστρέψει ο Τσάβι Ρόκα από το εξωτερικό…

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το δικό του συμβόλαιο, που λήγει στο τέλος της σεζόν. Αυτό θα είναι και το τελικό ραντεβού με τον νεαρό μέσο για να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παραμείνει ή όχι.

Στον παίκτη έχει γίνει βελτιωμένη προσφορά, ωστόσο έγινε σαφές πως δεν μπορούν να του δοθούν εγγυήσεις για συμμετοχές (γι’ αυτό αποφασίζει ο προπονητής) αλλά θα πάρει αυτό που αξίζει.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Δώνης αποχωρεί. Ο 25χρονος άσος δεν καλύφθηκε από την πρόταση που του έγινε, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για αύξηση της προσφοράς και αναζητεί ήδη προτάσεις από το εξωτερικό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button