Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Θέλει δίδυμο Λιβάγια-Ολιβέιρα στην «Αγιά Σοφιά»

Να «δέσει» τόσο τον Μάρκο Λιβάγια, όσο και τον Νέλσον Ολιβέιρα με νέα συμβόλαια θέλει η ΑΕΚ.

Να «δέσει» τόσο τον Μάρκο Λιβάγια, όσο και τον Νέλσον Ολιβέιρα με νέα συμβόλαια θέλει η ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ώρες επανήλθαν “δυνατά” στο προσκήνιο της ΑΕΚ οι υποθέσεις του Κροάτη και του Πορτογάλου επιθετικού. Επιθυμία της Ένωσης είναι να ανανεώσει τη συνεργασία της και με τους δύο και να μπει μαζί τους του χρόνου στο νέο της γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ έχει ήδη διαμηνύσει στον ατζέντη του να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις, όπως αναφέρει η “Live Sport”. Άλλωστε έχει ήδη υπάρξει μία προεργασία, όπου βέβαια είχε διαφανεί σημαντική διαφορά οικονομικά και θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του ο παίκτης για να γίνει το deal.

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα, επίσης υπάρχει πρόθεση παραμονής του από την ΑΕΚ, κάτι που μεταφέρθηκε προ ημερών στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, έπειτα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να καθίσουν στο τραπέζι για να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο, ο οποίος επίσης εμφανίζεται θετικός, μένει να φανεί όμως αν μπορεί να βρεθεί και η “χρυσή τομή” στο οικονομικό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button