FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Βουό και o Ακόστα σκόραραν στο Περιστέρι!(vid+pics)

Τον Αύγουστο του 2017 ο ΠΑΣ Λαμία έδωσε ένα δυνατό φιλικό στην έδρα του Ατρομήτου, από το οποίο έφυγε νικητής. Το LamiaSports σας θυμίζει τι είχε συμβεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική της SuperLeague είναι μόνο λίγες μακριά και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pregame αφιερώματα και αναφορές σε προϊστορία και διάφορα άλλα.

Αυτή τη φορά θα θυμηθούμε τον φιλικό αγώνα των δύο ομάδων στις 2 Αυγούστου του 2017, στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το ματς:

Αν και ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο ΠΑΣ κατάφερε στο 10΄ να χάσει την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία. Ο Πόντλογκαρ έβγαλε την πάσα στον Βουό από τα δεξιά, αυτός είδε τον Φράγκο μέσα στην μεγάλη περιοχή, έβγαλε τη σέντρα αλλά το πλασέ του επιθετικού της Λαμίας πέρασε λίγο άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, καλή ενέργεια από τον Βασιλείου, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός του Ατρομήτου πέρασε πολύ άουτ. Στο 20΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, αλλά ο διαιτητής Κοσικίδης, έδειξε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ.

Στο 23΄ ο Βουό, έκανε ωραία ενέργεια, έφτασε τετ α τετ απέναντι στον Μίρκοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να τον ανατρέπει και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιάννης, ο οποίος παρόλο που έκανε καλό σουτ, ο Μίρκοβιτς απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Στο 27΄ ο Φράγκος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά Βουό και Καραγιάννης δεν ακολούθησαν τη φάση. Στο 33΄ όμως, και μετά από κόρνερ ο Πόντλογκαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε τον Βουό, ο οποίος ολομόναχος έκανε το 0-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μανούσος μπήκε στη περιοχή της Λαμίας, αλλά κόπηκε εξίσου ωραία από τον Κουκόλη.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Στο παιχνίδια πέρασαν οι Ασίγκμπα, Ακόστα, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου και Μπουλούλης αντί των Αναστασιάδη, Κουκόλη, Πόντλογκαρ, Όμο, Μπλάζιτς. Στο 47΄ ο Καρασαλίδης έστειλε τη μπάλα παράλληλα άουτ, από τα δοκάρια του Πίτκα.

Το 1-1 ήρθε στο 52΄ όταν ο Βασιλείου, έκανε το δυνατό σουτ, το οποίο νίκησε τον Πίτκα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο η ομάδα του Κάναντι.

Ο Τεννές έκανε αλλαγές και κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ένα ακόμη καλό σουτ για τον Ατρόμητο, με τον Μανούσο να στέλνει τη μπάλα λίγο εκτός από τα δοκάρια του Βαγγέλη Πίτκα.

Παρά τις αλλαγές του 63χρονου προπονητή, ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ, με το Νόε Ακόστα. Ο Βασιλαντωνόπουλος, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με γυριστό αριστερό έκανε το 1-2.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Μανούσος είχε δοκάρι για τον Ατρόμητο. Τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε στη Λαμία, με τον Τσούκαλο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος(Νταμίρ Κάναντι): Μίρτσοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου.

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Πόντλογκαρ, Όμο, Ανεστασιάδης, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης Κούκολης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Φράγκος

Θυμηθείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button