Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αταλάντη: «Θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας»

Την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Στυλίδας, Νίκου Λέντα καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Αταλάντης.

Το ΔΣ του ΑΠΟ Αταλάντης με ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του για όλα όσα έγιναν στον αγώνα της ομάδας τους με την Στυλίδα, το Σάββατο 3/2 και καταδικάζουν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, Νίκου Λέντα, ο οποίος έβριζε και απειλούσε όπως αναφέρουν οι ίδιοι, τον ποδοσφαιριστή Μπάρκα Αλ.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

Θα θέλαμε να εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. Στυλίδα-Α.Π.Ο. Αταλάντη το Σάββατο 03/02/2018 στο γήπεδο Στυλίδας, τα οποία ντροπιάζουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο και μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. 

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Στυλίδα Λέντα Ν. ο οποίος στο 84΄ λεπτό του αγώνα, επέδειξε βίαια συμπεριφορά εξυβρίζοντας και απειλώντας, τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Μπάρκα Αλ. που βρίσκονταν στο έδαφος μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα αντιπάλου, χωρίς να υπάρχει λόγος καθ’ ότι ο συμπαίχτης του παραδέχθηκε το αντικανονικό μαρκάρισμα που υπέδειξε ο διαιτητής.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του αναφερόμενου ποδοσφαιριστή σε ένα παιχνίδι που όλα κυλούσαν ομαλά ήταν αυτή: 

– που δυναμίτισε το κλίμα του αγώνα με αποτέλεσμα την γενικευμένη σύρραξη που δημιουργήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών. 

– που προκάλεσε την αποβολή με κόκκινη κάρτα και του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας.

– την ρίψη δεκάδων αντικειμένων από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος προς τον πάγκο των αναπληρωματικών της ομάδος μας με κίνδυνο τραυματισμού τόσο των ποδοσφαιριστών μας, των αξιωματούχων του αγώνα και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. που βρίσκονταν στο αγωνιστικό χώρο.

– που επέφερε την προσωρινή διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης που κατευθύνθηκε στο κέντρο του γηπέδου έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση.

Αναφέρουμε επίσης τις παραλείψεις του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του ήταν άριστος στις αποφάσεις του και του απονέμουμε τα συγχαρητήρια μας.

1) Δεν απέβαλε αλλά και δεν παρατήρησε καμία φορά καθ’ όλη την διάρκεια του 90λεπτου, τον βοηθό  προπονητή του Α.Ο. Στυλίδα, κ. Κυριακίδη ο οποίος βρισκόταν όρθιος στην γραμμή του πλαγίου μαζί με  τον προπονητή κ. Αλεξίου, παρά την ενημέρωση από τους εκπροσώπους της ομάδος μας.

2) Δεν ανέγραψε στο φύλλο αγώνα την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κατά την διακοπή του αγώνα που 
έγινε στο 84΄, χωρίς την άδεια του των αξιωματούχων της γηπεδούχου ομάδος, του προπονητή κ. Αλεξίου, του βοηθού προπονητή κ. Κυριακίδη, του εκπρόσωπου κ. Σουφλέρη καθώς και 
ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Στυλίδα.

Οι συγκεκριμένες παραλείψεις του διαιτητή καθώς και η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων έχουν καταγραφεί σε βίντεο και έχουν δημοσιευθεί σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Παρόν στα ανωτέρω συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα ήταν και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Φ. με μέλη του Δ.Σ. που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση, οι οποίοι γίνανε αποδέκτες αντικειμένων (καφέδες, νερά κ.α.) κατά την ρίψη από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος.
Δεν μπορούμε φυσικά να μην δώσουμε συγχαρητήρια στους διοικούντες του Α.Ο. Στυλίδα για την άψογη φιλοξενία ανάλογη αυτής που έτυχαν στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Στον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βαρυπάτη που ενώ ήταν σε προφανή θέση για επίτευξη τέρματος προτίμησε να τηρήσει το fair play βλέποντας ποδοσφαιριστή της ομάδος μας να βρίσκετε στο έδαφος.

Και στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Στυλίδα που κατά την ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο της ομάδος μας ήταν αυτοί που πρώτοι αποδοκίμασαν την ενέργεια απευθυνόμενοι προς τους φιλάθλους τους,προσπαθώντας να τους αποτρέψουν αλλά και την εν γένει αθλητική συμπεριφορά τους η οποία αντικατοπτρίζει την βαθμολογική θέση της ομάδος τους.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button