Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει 5 εκατ. για Μπάρκα η ΑΕΚ, πλησιάζει ο Αθανασιάδης

Κρούση από ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος φέρεται να έχει δεχτεί η ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα. Δεν συζητά για λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ η Ένωση, τη στιγμή που πλησιάζει ο Γιώργος Αθανασιάδης του Αστέρα Τρίπολης…

Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στο προσκήνιο της Ένωσης το όνομα του 26χρονου πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης κι όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να γίνει ο “γάμος” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται να έχει ήδη κινηθεί για τον Αθανασιάδη o οποίος μένει ελεύθερος, ενώ κάποιες πηγές -που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ- υποστηρίζουν ότι υπάρχει ήδη και συμφωνία με τον παίκτη, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Την ίδια στιγμή φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο εν λόγω σύλλογος πάντως δεν είναι όπως φαίνεται ο Άγιαξ, που στα μέσα της χρονιάς είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον διεθνή γκολκίπερ, αλλά προέρχεται από μεγάλο πρωτάθλημα, κατά πάσα πιθανότητα το ιταλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (Live Sport), η συγκεκριμένη ομάδα έχει εκφράσει φιλολογικά το ενδιαφέρον της, ωστόσο αναμένεται να το επισημοποιήσει το επόμενο διάστημα. Όσο για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να συζητήσει για ποσό μικρότερο από τα 5 εκατ. ευρώ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button