Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νταρμιάν: Ακόμα θέλω να φύγω από τη Γιουνάιτεντ

Ο Ιταλός μπακ επιμένει στην απόφασή του…

Πριν από λίγες μέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως ο Ματέο Νταρμιάν θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Ιταλός μπακ.

Στο παιχνίδι με τη Μίλαν, για το International Champions Cup, ο Νταρμιάν πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο παραμένει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το “Ολντ Τράφορντ”.

Σε δηλώσεις του ο Ματέο Νταρμιάν τόνισε: “Ήταν τιμή μου να φορέσω το περιβραχιόνιο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Προφανώς έγινε γιατί παίζαμε κόντρα στην παλιά μου ομάδα, την Μίλαν.

Αλλά ναι, ακόμη θέλω να φύγω από την Γιουνάιτεντ. Αυτό θέλω. Θα δούμε τι θα γίνει, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός του Βαλένσια είναι σοβαρός. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εκτός, αλλά είναι αρχηγός για την ώρα και η πρώτη επιλογή. Εγώ θέλω να παίζω πιο συχνά.

Πέρυσι δεν το έκανα πολύ. Αυτός είναι ο στόχος μου, όμως, η φιλοδοξία μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μίλησα με τον προπονητή και με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Περιμένω να δω τι θα συμβεί. Εάν μείνω, θα μείνω και θα κάνω αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Εάν φύγω, θα σημαίνει ότι θα έχει γίνει μια καλή προσφορά από κάποια ομάδα.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση αυτή του να φύγω. Το να παίζεις για τον πιθανώς καλύτερο σύλλογο στον κόσμο είναι κάτι καλό και μια μεγάλη τιμή για εμένα. Αλλά πρέπει να παίρνεις αποφάσεις στην ζωή σου και αυτήν είναι η απόφασή μου. Μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν μια επιλογή”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button