FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ασίγκμπα!

Τρίβουν τα χέρια τους στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαρκ Ασίγκμπα, μιας και ο Γκανέζος διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και αποδίδει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ήταν να μην πάρει μπρος. Γιατί με το που πήρε ο Γκανέζος αμυντικός δεν σταματά με τίποτα και πουθενά. Κάτι που έχουν παρατηρήσει και όλοι όσοι ασχολούνται συστηματικά με την καθημερινότητα της ομάδας.

Ο Ασίγκμπα είναι ένα μοναδικό πολυεργαλείο που όταν βρεθεί σε αρμονική κατάσταση, όπως τώρα, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα με την παρουσία και τις ικανότητές του. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και παρά το βαρύ σκορ, ο 27χρονος ήταν από τους λίγους διασωθέντες της ομάδας και οι καίριες παρεμβάσεις του που απέτρεψαν ακόμα δυσκολότερες καταστάσεις, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους φιλάθλους που τον καταχειροκρότησαν.

Ο παίκτης έχει αγωνιστεί φέτος σε 25 συνολικά παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας καταγράψει 2204 αγωνιστικά λεπτά και αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της αμυντικής λειτουργίας.

Γρήγορος, έξυπνος ποδοσφαιρικά και χωρίς να φοβάται να βάλει το πόδι του στη…φωτιά, ο Ασίγκμπα έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη που προσφέρει απόλυτη σιγουριά στους συμπαίκτες του και ασφάλεια στον προπονητή του.

Οι τελευταίες δε εμφανίσεις του, εκτόξευσαν ακόμη περισσότερο τη δημοφιλία ανάμεσα στους φίλους της ομάδας και τον έχουν αναδείξει ως  πρόσωπο κλειδί στην πορεία της Λαμίας προς την εξασφάλιση της σωτηρίας και την παραμονή στη Λίγκα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button