FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία, ο στόπερ και το δημοσίευμα από Βουλγαρία!

Τελικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο στον ΠΑΣ Λαμία…

Αν και πριν από λίγες ημέρες ο Μπάμπης Τεννές τόνιζε πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές, καθώς θα ήταν ανούσιο, για το πότε θα προλάβει να μπει στο κλίμα και να παίξει, ήρθε ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο ΠΑΣ Λαμία έχει «καπαρώσει» τον Γαλλοτυνήσιο κεντρικό αμυντικό, Μπεν Τζέμια.

Ο Σελίμ Μπεν Τζέμια, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην βουλγαρική Βερέγια, από την οποία όμως θα αποχωρήσει. Το δημοσίευμα τώρα, το οποίο έφερε στο φως το «gazzetta.gr, αναφέρει ότι η Λαμία είναι ο επικρατέστερος προορισμός του Μπεν Τζάμια για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ το καλοκαίρι είχε ακουστεί και για την ΑΕΛ.

Who is Who

Ο Σελίμ Μπεν Τζέμια γεννήθηκε στην πόλη Thiais της Γαλλίας, στις 29 Ιανουαρίου του 1989. Είναι 29χρονώ και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Τζένοα, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αγωνίστηκε ως δανεικός τα χρόνια του στην Ιταλία σε Πάντοβα (5 συμμετοχές), Φροζινόνε (18 συμμετοχές), Ερυθρός Αστέρας (4 συμμετοχές), Πετρολούλ (12 συμμετοχές) και Άστρα Γκιοργκιού (5 συμμετοχές).

Τις σεζόν 2013-2015 αγωνίστηκε στην Λαβάλ με την οποία συμπλήρωσε 32 συμμετοχές, ενώ αργότερα υποβιβάστηκε στην Β΄ομάδα με την οποία έπαιξε άλλα 15 παιχνίδια.

Το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Sfaxien, έχοντας 23 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Βουλγαρία και την Βερέγια FC παίζοντας 28 παιχνίδια και πέτυχε και 1 γκολ.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπεν Τζέμια είναι και διεθνής με τη φανέλα της Τυνησίας, έχοντας 5 συμμετοχές.

https://youtu.be/CWydDYXKRwc

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button