Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Basket League: Ντέρμπι παραμονής στη Θεσσαλονίκη

Όλα τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής διεξάγονται Σάββατο την ίδια ώρα.

Η 24η αγωνιστική στη Basket League ξεκίνησε στις 28 Απριλίου, με το ΑΕΚ-Προμηθέας, και ολοκληρώνεται σήμερα, 5 Μαΐου, με τις υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, στις 17:00, και το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι παραμονής, όπου ο Άρης θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στη σωτηρία, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Άρη.

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργο Μπόγρη και Κιμ Τιλί, ενώ όλα δείχνουν πως ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι στην αποστολή. Κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Κάιλ Ουίτλζερ, ο οποίος δηλώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναθηναϊκός παίζει στην Αμαλιάδα, κόντρα στον Κόροιβο, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μπορεί να υπολογίζει στον Ματ Λοτζέσκι, που πήρε την θέση του Κένι Γκάμπριελ στο ελληνικό ρόστερ της ομάδας, ενώ εκτός παραμένουν οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου (5/5), ο Κολοσσός υποδέχεται στη Ρόδο την Κύμη, ενώ το Λαύριο φιλοξενεί τον ΓΣΛ Φάρο. Τέλος, το Ρέθυμνο είναι θα αντιμετωπίσει στη Κρήτη τα Τρίκαλα, που έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Basket League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00): 

Κολοσσός – Κύμη (ΕΡΤ1, Κορομηλάς, Τσαρούχα, Ξενικάκης)

Άρης – Πανιώνιος (ΕΡΤ1, Αναστόπουλος Π., Καρακατσούνης, Τζαφλέρης)

Λαύριο – ΓΣΛ Φάρος (ΕΡΤ1, Σώμος, Συμεωνίδης, Μαλαμάς)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Cosmotesport4, Πουρσανίδης, Παναγιώτου, Βαρδάλος)

Ρέθυμνο – Τρίκαλα (ΕΡΤ1, Πουρσσανίδης Κ., Κάρδαρης, Καλογερόπουλος)

Κόροιβος – Παναθηναϊκός Superfoods (ΕΡΤ1, Μάνος, Μπίκας, Γερακίνης).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button