FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήταν ένας Τυνήσιος, ένας Μολδαβός και ο ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΣ Λαμία, όπως φαίνεται, ότι έκανε έκανε και μάλιστα το έκανε εις διπλούν.

Το LamiaSports αναλύει το βιογραφικό των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της «κυανόλευκης» ομάδας και σας παραθέτει τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να ξέρετε για τον Σελίμ Μπεν Τζεμιά και τον Ντέιβιντ Άντρονικ.

Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών έμελλε να κινηθεί ο ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές σε θέσεις που η ομάδα «φώναζε» εδώ και αρκετές αγωνιστικές με το κέντρο της άμυνας και την μεσαία γραμμή να «πονάει» αρκετά.

Έτσι, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έστω και στο τέλος απέκτησε τον Γαλλοτυνήσιο κεντρικό αμυντικό Σελίμ Μπεν Τζεμιά, από την βουλγαρική Βερέγια FC και τον ανασταλτικό μέσο Ντέιβιντ Άντρονικ από την FK Ατλάντα.

Το LamiaSports, μάζεψε όλες τις πληροφορίες για τους δύο νέους του ΠΑΣ και σας παραθέτει ένα μικρό αφιέρωμα και για τους δύο.

Ας ξεκινήσουμε:

Σελίμ Μπεν Τζεμιά

Ο Σελίμ Μπεν Τζεμιά, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1989 στην πόλη Thiais της Γαλλίας, έχει ύψος 1,86μ. και η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο Σελίμ τα πραγματοποίησε στην ιταλική Τζένοα, παίρνοντας πολλά στοιχεία της πασίγνωστης αμυντικής ιταλικής σχολής.

Στην Γένοβα έκατσε από το 2007 έως το 2013 αλλά στην πρώτη ομάδα της Τζένοα δεν αγωνίστηκε ποτέ. Έπαιξε πολλές φορές στις ακαδημίες του συλλόγου, αγωνίστηκε στις Β΄ομάδες της ιταλικής ομάδας και δόθηκε σε 5 διαφορετικές ομάδες δανεικός, ενώ ανήκε στην ομάδα του βορρά.

Την σεζόν 2009-2010 έπαιξε στην επίσης ιταλική Πάντοβα, έχοντας μόλις 5 συμμετοχές, ενώ μετά από λίγους μήνες μετακόμισε στην Φροζινόνε. Εκεί έπαιξε άλλες 18 φορές, παίρνοντας αρκετές εμπειρίες από την Serie B αλλά και την Primavera A με 23 και 32 εμφανίσεις αντίστοιχα παίζοντας σε τρεις ιταλικές ομάδες (Genoa B-K19-Padova-Frosinone).

Το 2011 έφυγε από την Ιταλία και έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα εκτός της χώρας. Δανεικός αυτή τη φορά στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, παίζοντας όμως 4 φορές χωρίς να αφήσει το στίγμα του.

Την επόμενη χρονιά, μετακόμισε στην Ρουμανία και στην Πετρολούλ Πλοϊέστι, με την οποία σημείωσε 12 συμμετοχές, ενώ άλλες 5 σημείωσε με την άλλη ρουμανική ομάδα που αγωνίστηκε την Άστρα Γκιορκιού.

Τις σεζόν 2013-2015 ο Μπεν Τζεμιά έπαιξε για την γαλλική Λαβάλ, με την οποία είχε τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συνολικά, στην Ligue 2 ο Τυνήσιος έπαιξε 32 φορές, ενώ αγωνίστηκε και άλλες 15 φορές με την Β΄ομάδα της Λαβάλ.

Έπειτα από το πέρασμά του από την Λαβάλ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην χώρα του την Τυνησία και αγωνίστηκε για την CS Sfaxien. Μάλιστα εκεί πέτυχε και το πρώτο του γκολ, έχοντας και 23 συμμετοχές.

Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο Μπεν Τζεμιά αγωνιζόταν για την Βερέγια FC, με την οποία σημείωσε 28 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο αμυντικός της Λαμίας είναι εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Τυνησίας έχοντας 5 συμμετοχές.

Οι συνολικές συμμετοχές ανα πρωτάθλημα του Σελίμ:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σελίμ Μπεν Τζεμιά στα γήπεδα:

https://youtu.be/xOeiK_yZ_zI

https://youtu.be/CWydDYXKRwc

Ντέιβιντ Άντρονικ

Ο Ντέιβιντ Άντρονικ, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1995, στην πόλη Κισινάου της Μολδαβίας. Έχει ύψος 1,86μ και η φυσική του θέση είναι του ανασταλτικού μέσου.

Δεν έχει πολύ μεγάλη εμπειρία μιας και είναι μόλις 22 ετών. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Μπουϊουτσάνι Ντάτσια Κ18, απο το 2011 έως το 2013.

Το 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της πόλης του, της FC Βερίς, με την οποία σημείωσε 2 συμμετοχές.

Την διετία 2015-17 ο Άντρονικ έπαιξε για την Σπεράντα Νισπορένι, με την οποία αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια και μάλιστα πέτυχε και 1 γκολ.

Την επόμενη σεζόν πήγε στην FK Ατλάντα (από την οποία έμεινε ελεύθερος και ήρθε στον ΠΑΣ) παίζοντας μόλις 15 φορές, στις οποίες όμως πρόλαβε να βάλει και ένα τέρμα.

Ο 22χρονος μέσος, είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με τις Κ19 και Κ21 της Μολδαβίας έχοντας 2 και 8 συμμετοχές αντίστοιχα.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Άντρονικ από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Μολδαβίας και της Λιθουανίας:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button