ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Λαμιώτης επιθετικός… που «ματώνει» τα δίχτυα της Football League 2!(vids)

Την δική του ιστορία γράφει ο Λαμιώτης επιθετικός, Χρήστος Αλεξίου με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας.

Μία εκπληκτική σεζόν διανύει ο Χρήστος Αλεξίου, ο επιθετικός από την Λαμία, όπου φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας και βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα.

Ο Αστέρας φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Πολλούς από αυτούς τους βαθμούς η ομάδα της Ιτέας, τους «χρωστάει» στον Αλεξίου, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 11 τέρματα συνολικά σε 19 αγωνιστικές μέχρι στιγμής.

Στην ομάδα της Φωκίδας, ο Αλεξίου πήγε το καλοκαίρι του 2017, όταν έφυγε ως ελεύθερος από την ΑΕ Ιστιαίας.

Ο Έλληνας επιθετικός, όταν άνηκε στο δυναμικό του Ηρακλή, αγωνίστηκε ως δανεικός σε ιστορικές ομάδες όπως αυτή του ΑΟ Καβάλας, του Βατανιακού αλλά και του Πιερικού.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα βέβαια την ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λαμίας, από όπου έφυγε τον Ιούλιο του 2010 και πήγε στον Τύρναβο 2005.

Ο Χρήστος Αλεξίου με τη φανέλα του Τυρνάβου 2005, αντίπαλος με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία Νόε Ακόστα, όπου τότε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από τον Τύρναβο και τις εμφανίσεις του εκεί, κέρδισε την μεταγραφή του στον Ηρακλή, όπου όμως δεν μπόρεσε να δείξει τι αξίζει, συμμετέχοντας βέβαια σε αρκετές προπονήσεις του «Γηραιού» παίρνοντας αρκετά καλά στοιχεία από εκεί.

Μετά τις ομάδες όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ο Αλεξίου επέστρεψε στον Τύρναβο 2005 και τον Ιούλιο του 2015 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Συνολικά οι συμμετοχές του Χρήστου Αλεξίου φτάνουν τις εξής:

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλα τα φετινά γκολ του 25χρονου επιθετικού και σας τα παρουσιάζει:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button