Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία και φωνές για τη Λάρισα!

Στην ισοπαλία έμειναν η ΑΕΛ με τον Ατρόμητο…

ΑΕΛ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο AEL FC Arena σε ένα ματς με πολύ… παρασκήνιο.
Αρχικά οι Περιστεριώτες έχουν έντονα παράπονα και δικαιολογημένα για τη φάση του 85′ όπου σκόραρε ο Ρισβάνης (η μπάλα έχει περάσει την γραμμή) και στο τέλος οι οπαδοί της ΑΕΛ αποδοκίμασαν για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας τους.

Με δύο καλές στιγμές για τον Ατρόμητο ξεκίνησε ο Ατρόμητος.

Στο 5′ ο Γιαννούλης πλάσαρε άουτ, ενώ στο 7′ ο Μανούσος απείλησε τον Μπόζοβιτς ο οποίος απέκρουσε.

Η Λάρισα ήταν φλύαρη, δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι της και δεν απείλησε τον Γιαννιώτη. Τελευταία καλή στιγμή στο α’ μέρος το πλασέ του Ντιγκινί στο 45′. Πιο επιθετική και… ενεργητική η ΑΕΛ στην επανάληψη.

Απείλησε με το καλησπέρα στο β’ μέρος με τον Γκριζμάν που είχε μπει ως αλλαγή δευτερόλεπτα πριν.

Τα πολλά λάθη, οι αρκετές διακοπές στο ματς και τα νεύρα των παικτών και των δύο ομάδων κατέστρεψαν οτ ματς και δεν είδαμε καλό θέαμα στα υπόλοιπα λεπτά.

Η Λάρισα έμεινε και με δέκα παίκτες στο 79′ όταν ο Γκόλιας τραυματίστηκε και ο Ματάισεν είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Έτσι, οι βυσσινί γύρισαν πίσω, ο Ατρόμητος επιτέθηκε μαζικά και στο 85′ έχασε τρομερή ευκαιρία με την κεφαλιά του Ρισβάνη.

Στην παναφορά η μπάλα φαίνεται πως περνάει την γραμμή αλλά ο Μάνταλος έδειξε “παίζεται”.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις με τον κόσμο της γηπεδούχου ομάδας να αποδοκιμάζει τους παίκτες της ΑΕΛ για τη νέα κακή εμφάνιση.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο(75′ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτς(46′ Γκρισμάν), Ναζλίδης(74′ Περόνε)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς(77′ Βασιλακάκης), Ντιγκινί, Ούμπιντες, Ουάρντα, Μανούσος(74′ Ντάουντα)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button