Στο χέρι της αστυνομίας πλέον…

Κάθε άλλο παρά ανέφελο είναι το τοπίο γύρω από το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/2, 19.30), για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.
Συγκεκριμένα, η Λαμία δεν θα εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση, επιτρέποντας την είσοδο μόνο στους κατόχους διαρκείας και προσκλήσεων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέδωσε απόφαση με την οποία απαγορεύει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να την τηρήσουν.
Το ίδιο έκανε μέσω instagram και ο Γιώργος Σαββίδης.
Όμως το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ανακοίνωση της «Θύρας 4», που αποκαλύπτει την πρόθεση οπαδών να ταξιδέψουν στη Φθιώτιδα, ώστε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους, παρότι υπάρχει απαγόρευση από… παντού, σήμανε συναγερμό.
Από τη φθιωτική ΠΑΕ δεν προκύπτει αντίδραση, καθώς οι άνθρωποί της σημειώνουν με νόημα πως «από δω και πέρα είναι ζήτημα που πρέπει να χειριστεί η Αστυνομία».
Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν… νέα επεισόδια στο σίριαλ που έχει διαμορφωθεί.
πηγή: gazzetta