Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Γκέλα η Στυλίδα, ευνοημένη η Μαλεσίνα

Με απροσδόκητη γκέλα ήρθε αντιμέτωπη η πρωτοπόρος του Α τοπικού Στυλίδα, καθώς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Νέου Κρικέλλου (2-2) και έτσι είδε τη Μαλεσίνα που έκανε το καθήκον της κόντρα στον Αστέρα Σταυρού (1-0) να μειώνει την απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς.

Οι 2 από τους 3 της κορυφής στραβοπάτησαν κατά την 20η αγωνιστική του Α τοπικού. Η μεν Στυλίδα απέτυχε να νικήσει το Κρίκελλο στην έδρα της, χάνοντας ανέλπιστα δύο πόντους ενώ και το τρίτο στη βαθμολογία Καλαπόδι δεν μπόρεσε να φύγει με διπλό από τον Άγιο Κωνσταντίνο, μένοντας στο 1-1 με τον Άρη. Έτσι μόνη ευνοημένη ήταν η Μαλεσίνα, που αν και δύσκολα επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Σταυρού και έφτασε στους 47 βαθμούς, 6 λιγότερους από τον πρώτο και 3 περισσότερους από τον τρίτο της κατάταξης.

Στα άλλα παιχνίδι της ημέρας η Δάφνη, επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς νίκησε με 1-0 την Αταλάντη στο ντέρμπι της αγωνιστικής και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που η Δόξα επικράτησε στο Μοσχοχώρι με 2-1 των Καμμένων Βούρλων.

Τέλος, σημαντικό διπλό πέτυχε η Λάρυμνα επί του Αστέρα Αγίου Σεραφείμ με 0-2, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button