Νέα από Ελλάδα

Τον…ουρανό με τ’ άστρα ζητάει ο Βράνιες!

Εμπλοκή στην υπόθεση παραμονής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, με τον Βόσνιο αμυντικό να ζητάει τεράστια αύξηση συμβολαίου την ίδια ώρα που ομάδες όπως η Άντερλεχτ ελλοχεύουν στην γωνία για την απόκτησή του!

Η Ένωση έγινε γνωστό ότι απέρριψε πρόταση της Άντερλεχτ τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο ο Βράνιες δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους”. Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό (εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα) κάτι στο οποίο συνηγορεί και φωτογραφία από τη Βιέννη που ανάρτησε στα social media.

Παράλληλα ο ατζέντης του στις συζητήσεις που ξεκίνησαν με την ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας τους παρουσίασε απαιτήσεις για συμβόλαιο με αποδοχές περί τις 700 χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα που το σημερινό συμβόλαιο του παίκτη προβλέπει ετήσια αποζημίωση 250 χιλιάδων με ρήτρες προσωπικών στόχων που μπορεί να ανεβάσει τα χρήματα μέχρι τις 280 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Επί της ουσίας η πλευρά του Βράνιες ζητάει μια αύξηση πάνω από 200% στο συμβόλαιο την ίδια ώρα που ο παίκτης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν ξεκίνησε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές η υπόθεση έχει περιπλακεί με την ΑΕΚ πάντως να έχει το πάνω χέρι καθώς ο 28χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019. Οπότε από την πλευρά της η Ένωση θα χειριστεί προσεκτικά τις διαπραγματεύσεις χωρίς να βιάζεται ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ στο κάδρο. Οι Βέλγοι είδαν την πρώτη τους προσφορά να απορρίπτεται αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθουν με δεύτερη βελτιωμένη πρόταση.

Στην ΑΕΚ θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα, θα σταθμίσουν την επιθυμία του παίκτη και θα πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button