Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελειώνει από πρόεδρος ο Μπαταγιάννης

Η πλειοψηφία των ομάδων προχωρούν την απομάκρυνση του. Συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ παρότι τον στήριξε στα πλαίσια της… συμμαχίας του με τον ΟΣΦΠ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης σύντομα αναμένεται να αρκεστεί στη θέση του στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ αποχωρώντας από τον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λίγκας. Η δυσαρέσκεια είναι έντονη και πλέον θεωρείται βέβαιο

πως στο επόμενο Δ.Σ. του συνεταιρισμού θα τεθεί θέμα προεδρίας, είτε με το να ζητηθεί η παραίτησή Μπαταγιάννη είτε με την μορφή μιας πρότασης μομφής. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τους πιθανούς διαδόχους του.

Η ΑΕΚ είναι σαφώς υπέρ της απομάκρυνσης του Μπαταγιάννη και πλέον συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ παρότι στήριξε την υποψηφιότητά του ουσιαστικά συνεργαζόμενος με τον ΟΣΦΠ.

Υπέρ της αλλαγής προέδρου και η πλειοψηφία των υπόλοιπων ομάδων καθώς κοινή πεποίθηση αποτελεί ότι ο Μπαταγιάννης λειτουργεί περισσότερο ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, παρά ως πρόεδρος της Λίγκα.

Ο τρόπος που άσκησε διοίκηση ο Μπαταγιάννης εξέθεσε κυρίως όσους στήριξαν τον Ολυμπιακό (που τον πρότεινε) και αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και κάποιες συμμαχίες είναι τουλάχιστον… ανόσιες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button