ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με Βιλένα και με 23 παίκτες στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νέες απουσίες, πέραν των… γνωστών, αλλά τον Βιλένα παρόντα, η 23μελής αποστολή του Παναθηναϊκού που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αυριανό (04/11) εκτός έδρας ματς στην Φθιώτιδα.

Χωρίς νέες απουσίες, πέραν των… γνωστών, αλλά τον Βιλένα παρόντα, η 23μελής αποστολή του Παναθηναϊκού που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αυριανό (04/11) εκτός έδρας ματς στην Φθιώτιδα.

Δεν προέκυψαν καινούργια προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ενόψει του αυριανού (04/11) εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Με το «τριφύλλι» να ολοκληρώνει σήμερα (03/11) την προετοιμασία του στο Κορωπί και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γνωστοποιεί τους… εκλεκτούς της αποστολής που θα ταξιδέψουν για την Φθιώτιδα σε λίγη ώρα.

Ανάμεσα σε αυτούς, λοιπόν, βρίσκεται και ο Τόνι Βιλένα που ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα του, όχι όμως οι τραυματίες Χουάνκαρ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, με τον Ισπανό μπακ να μένει εκτός για τρίτο σερί ματς!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να φύγει από το «Αθανάσιος Διάκος» με τους τρεις βαθμούς απέναντι στους φορμαρισμένους γηπεδούχους παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη 11άδα του…

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον. Απών για ακόμα μία ημέρα ήταν ο Χουάνκαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button