Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποκατάσταση και τακτική

Με ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και με ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους, ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης της Δευτέρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθης για την προπόνηση της Δευτέρας

Μία μέρα μετά την 8η φετινή νίκη της και το 2-0 επί του Απόλλωνα, η Xanthi FC γυμνάστηκε το πρωινό της Δευτέρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της στα Πηγάδια.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες την προγραμματισμένη ώρα στο προπονητήριο της ομάδας και λίγο αργότερα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της 23ης αγωνιστικής, να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής.

Το ενδιαφέρον της ξανθιώτικης ομάδας εστιάζεται αποκλειστικά στον επόμενο αντίπαλο και την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (19:30).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα οι Μπαξεβανίδης, Τζουρίτσκοβιτς, Λισγάρας και Καμαρά με τους τρεις πρώτους να φτάνουν σε απαγορευμένο αριθμό και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα απουσιάσουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button