Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έχει έρθει σε συμφωνία με ΠΑΕ για το ΑΦΜ ο Παπαδόπουλος!

Την οριστική απάντηση του Τομ Παπαδόπουλου για την υπόθεση αγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου περιμένουν στον Ηρακλή με τα περιθώρια να στενεύουν για τον ομογενή επιχειρηματία και τους «κυανόλευκους».

Την οριστική απάντηση του Τομ Παπαδόπουλου για την υπόθεση αγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου περιμένουν στον Ηρακλή με τα περιθώρια να στενεύουν για τον ομογενή επιχειρηματία και τους «κυανόλευκους».

Ο Ηρακλής βρίσκεται με την… πλάτη στο τοίχο και η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος αγνοείται. Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» από τις αρχές του καλοκαιριού έκανε γνωστή την διάθεση του να θέσει υπό καθεστώς εκκαθάρισης την σημερινή ΠΑΕ.

Μετά από αυτή την απόφαση του ομογενή επιχειρηματία ο Γηραιός αναζητεί την επόμενη του μέρα είτε αγοράζοντας κάποιο άλλο ΑΦΜ είτε ενεργοποιώντας το πρωταρχικό ΑΦΜ που ανήκει στο Γ.Σ Ηρακλή (το οποίο παραμένει ανενεργό από το 2011) παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Παράλληλα ο Τομ Παπαδόπουλος έχει επιλέξει ως λύση στο πρόβλημα του Ηρακλή την αγορά του ΝΠΣ Βόλου κάτι που μπορεί να επιτευχθεί από την επόμενη σεζόν. Το συγκεκριμένο σενάριο έχει ταλαιπωρήσει για μεγάλο διάστημα τους «κυανόλευκους» με αλλεπάλληλες διαψεύσεις από τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και τον 63χρονο ομογενή επιχειρηματία.

Πλέον μετά από αρκετά… επεισόδιο ο Τομ Παπαδόπουλος μετέφερε στους ανθρώπους του Γ.Σ Ηρακλής ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλου. Με τους «κυανόλευκους» να ζητούν από τον ομογενή επιχειρηματία να παρουσίαση την συμφωνία των δύο πλευρών εμπράκτως με συμβόλαιο και επίσημες υπογραφές, θέτοντας του μάλιστα και χρονικό περιθώριο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών τότε ο Ηρακλής και ο Τομ Παπαδόπουλος θα επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση αυτής της συμφωνία καταβάλλοντας σταδιακά το ποσό που απαιτείται. Σε διαφορετική περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν τα όσα μεταφέρει ο 63χρονος επιχειρηματίας τότε δεν αποκλείεται Παπαδόπουλος και Ηρακλής να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button