FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα στατιστικά λένε (σχεδόν) πάντα την αλήθεια!

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του σαββατιάτικου αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία.

Σε αρκετές αναμετρήσεις φέτος, ο ΠΑΣ Λαμία έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και τις περισσότερες φορές εντός έδρας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Σε κάθε παιχνίδι που δεχόταν γκολ, υπήρχε αντίδραση, υπήρχε επιθετική συμπεριφορά με την καλή έννοια πάντα και εύκολα δύσκολα είτε γύρναγε ένα παιχνίδι, είτε απλά έπαιρνε την ισοπαλία, που αυτές είναι κυρίως που τον έχουν φέρει στη θέση που βρίσκεται.

Αν κοιτάξεις τώρα, τα στατιστικά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μοιάζουν αρκετά με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΣ Λαμία υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚΛ.

Το πρώτο ημίχρονο αρκετά μοιρασμένο, με την Λαμία να «κοιτάει» στα μάτια τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά στο δεύτερο σαν να μπαίνουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Το γρήγορο γκολ και στις δύο αναμετρήσεις, έκανε την ομάδα της Φθιώτιδας να τα χάσει και να μην μπορέσει να βγάλει αντίδραση, όπως έκανε σε παλαιότερα παιχνίδια.

Στις 6 τελικές ο ΠΑΣ, τις οποίες τις έκανε όλες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός έφτασε στις 13, με τις 3 να είναι εντός εστίας.

Σουτ εκτός περιοχής 5 για τη Λαμία, με κύριο εκφραστή τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος είχε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες από μακριά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ το «τριφύλλι» είχε 8 σουτ, με τον Κάτσε να είναι αυτός που απειλούσε κυρίως από μακρινή απόσταση τον Νίκο Μελίσσα.

Στις επεμβάσεις και στις αποκρούσεις, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε και σε αυτό το παιχνίδι τις περισσότερες, με 6 αποκρούσεις και 15 επεμβάσεις, ενώ τα κλεψίματα φτάσανε τα 16, με τον Παναθηναϊκό να έχει τα περισσότερα με 24.

Τέλος, τα λάθη για ακόμη ένα ματς, ο ΠΑΣ Λαμία είχε αρκετά λάθη τα οποία έφτασαν τα 46, βέβαια πολλά είχε και ο αντίπαλός του μιας και είναι πρώτος ο ΠΑΟ σε λάθη στην κατηγορία και στο παιχνίδι αυτό είχε 43 σύνολο.

Στο σύνολο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει 1059 λάθη και είναι 1ος στη σχετική λίστα, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται πίσω και από τον Πανιώνιο (1058), έχοντας 1030 λάθη.

2Goals0
2Ασίστ0
13Τελικές Προσπάθειες6
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής0
8Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής5
2Κεφαλιές1
4Αποκρούσεις6
10Επεμβάσεις15
24Κλεψίματα16
19Φάουλ22
2Οφσάιντ1
5Κόρνερ3
43Λάθη46
7/24Γεμίσματα5/16

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button