Άλλα αθλήματαΓενικά

Απρόκλητη επίθεση σε βάρος του καταγγέλει ο προπονητής του ΑΣ Αρετή!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα έξω από το κολυμβητήριο Λαμίας, με πρωταγωνιστές του προπονητές του ΑΣ Αρετή και του ΝΑΟ Λαμίας.

Λεκτική και σωματική απρόκλητη επίθεση καταγγέλει ο προπονητής του ΑΣ Αρετή, Κων/νος Σιούτας, από τον προπονητή του ΝΑΟ Λαμίας, Αλέξανδρο Κόκκινο.

Θέμα: «Καταγγελία απρόκλητης επίθεσης κατά στελέχους της Αρετής»

Ο Α.Σ. Αρετή Λαμίας καταγγέλλει την απρόκλητη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής του συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Σιούτας από τον προπονητή του συλλόγου Ν.Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ, κ. Αλέξανδρο Κόκκινο. Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από την είσοδο του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λαμίας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:05, ενώ μάρτυρας της επίθεσης υπήρξε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζαγγανάς, ο οποίος περνούσε από το χώρο του συμβάντος. Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή η επίθεση δεν είναι η πρώτη, καθώς ο δράστης έχει και στο παρελθόν προπηλακίσει και εξυβρίσει τον προπονητή της Αρετής.

Ο κ. Σιούτας έχει πλέον προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπει η ποινική δικονομία, προκειμένου να υπερασπιστεί την σωματική του ακεραιότητα. Τόσο όμως ο ίδιος, όσο και ο σύλλογός μας ενδιαφέρονται και για κάτι ακόμη: Για το αρνητικό παράδειγμα που δίνεται στους νεαρούς αθλητές από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πώς να εμφυσούν στα παιδιά τα ιδεώδη του αθλητισμού και της άμιλλας.

Έχοντας ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τους γονείς ανησυχούμε για το ήθος ορισμένων. Αλήθεια, με αυτά τα ιδανικά, της βίας και του «τσαμπουκά» μυούν τα παιδιά στις αξίες του αθλητισμού; Δεν μπορούμε και δεν έχει σημασία να γνωρίζουμε για ποιους λόγους- ψυχολογικούς, οικονομικούς ή άλλους- ο κ. Κόκκινος έφτασε στο σημείο να ασκήσει βία κατά του στελέχους της ομάδας της Αρετής. Θεωρούμε όμως ότι τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές σε αθλητικούς χώρους όπου δραστηριοποιούνται ανήλικοι, ασκούμενοι υπό την αιγίδα του Δήμου της Λαμίας.

Αναμένουμε από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου να καταδικάσει το περιστατικό βίας και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

Το Δ.Σ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button