FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο λόγος που ο ΠΑΣ Λαμία… δεν έχει τραυματισμούς!(pics)

Η καταπληκτική δουλειά του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, έχει αποτέλεσμα τους ελάχιστους τραυματισμούς μέσα σε μία σεζόν.

Ο ΠΑΣ Λαμία φέτος αγωνίζεται στη SuperLeague, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Πολλά καινούργια πράγματα, αγώνες με τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας αλλά και πολλά και μαζεμένα παιχνίδι, για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η φθιωτική ομάδα φέτος, κατάφερε και ένα μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με την καταπληκτική «τεσσάρα» στο ΔΑΚΛ αλλά δυστυχώς έμεινε εκτός από τον καλύτερο Πανιώνιο.

Δίνοντας τόσα πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμοί. Όμως, στον ΠΑΣ Λαμία κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ο λόγος είναι η πολύ καλή δουλειά των γυμναστών της ομάδας, των φυσικοθεραπευτών, του ιατρικού επιτελείου αλλά και των φροντιστών της ομάδας, που καθημερινά δίνουν το 100% για να αποφευχθεί κάθε είδους κίνδυνος τραυματισμού.

Τραυματισμοί έχουν υπάρξει μέσα στη σεζόν, όπως αυτός του Ανέστη Αναστασιάδη στον μοιρό και του Βάντερσον στη μέση, αλλά αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και το αποτέλεσμα ήταν η γρήγορη επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το LamiaSports βρέθηκε εχθές στην προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, παρακολουθώντας έστω και από μακριά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η εξαιρετική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών από τον γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, τον γυμναστή αποκατάστασης Γιώργο Αδάμ, αλλά επίσης εξαιρετική δουλειά πραγματοποιεί και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης.

Ζέσταμα, ασκήσεις με λάστιχα, ασκήσεις ισορροπίας και ταχυδύναμης περιμένουν σχεδόν κάθε ημέρα τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές, ενώ η αποκατάστασή τους είναι «θησαυρός» καθώς έτσι αποφεύγονται οι τραυματισμοί.

Τα τυχόν προβλήματα που ίσως προκύπτουν μετά από προπονήσεις ή μετά από αγώνες αντιμετωπίζονται άμεσα από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Χολέβα, ενώ οι καλύτεροι φυσικοθεραπευτές της SuperLeague, Βασίλης και Γιάννης Κεραμίδας αλλά και ο βοηθός φυσικοθεραπευτή Ευάγγελος Μπενάτος πραγματοποιούν άψογη δουλειά, όσο αφορά το δικό τους μέρος αποκατάστασης και αντιμετώπισης τραυματισμών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στους φροντιστές στης ομάδας Αποστόλη Μώρη και Στυλιανό Βλάχο, οι οποίοι είναι οι «αφανείς ήρωες» που προσέχουν να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές, είναι πάντα εκεί σε προπονήσει και αγώνες και η δουλειά τους είναι αξιέπαινη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button