Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μία ανάσα από τη Ρεάλ ο Τιάγκο!

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τιάγκο Αλκάνταρα και είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του!

Μπορεί μεταγραφικά να έχει… σιγήσει, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει σε μία «βόμβα» η οποία εφόσον ολολκληρωθεί θα έχει διπλό κέρδος. Ο λόγος για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και την διαφαινόμενη μετακόμισή του στους «μερένχες», καθώς όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cer, ο διεθνής Ισπανός μέσος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο με την Ρεάλ και πλέον οι διαπραγματεύσεις στρέφονται στην αγορά του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν μάλιστα έχουμε οριστικό deal, τα οφέλη για την ομάδα του Λοπετέγκι δεν περιορίζονται μόνο στην προσθήκη ενός πολύ σπουδαίου παίκτη, αλλά και στο γεγονός πως ενισχύει τον γηγενή κορμό με έναν παίκτη που ανδρώθηκε στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν Μονάχου παραχωρεί τον Τιάγκο με ένα ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξει παραστάσεις καθώς δεν αισθάνεται άνετα στους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button