Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όταν ο Αστέρας Τρίπολης θα έφερνε τον Ντι Μαρία στην Ελλάδα!

Ο Αστέρας Τρίπολης μόλις έχει ανέβει στα μεγάλα σαλόνια από τη Β’ Εθνική και χτίζει μία ομάδα που θα μπορούσε να βρεθεί άμεσα στις κορυφαίες της Superleague και να κάνει την διαφορά. #slgr #asterasfc #DiMaria #slgrinterwetten #μεταγραφή

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει περάσει από όλες τις λίστες των ελληνικών ομάδων, όμως το BN Sports «ξεθάβει» τη μεταγραφική ιστορία του Αργεντινού αστέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Χρήστος Τσιρίκας επιβεβαιώνουν, αναλύουν και μοιράζονται αποκλειστικά στον Νότη Χάλαρη τα μυστικά της υπόθεσης.

Καλοκαίρι του 2007. Ο Αστέρας Τρίπολης μόλις έχει ανέβει στα μεγάλα σαλόνια από τη Β’ Εθνική και χτίζει μία ομάδα που θα μπορούσε να βρεθεί άμεσα στις κορυφαίες της Superleague και να κάνει την διαφορά. Η ομάδα έριξε τα δίχτυα της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και κυρίως της Αργεντινής.

Με αρχισκάουτερ τον Χρήστο Τσιρίκα, η ομάδα της Τρίπολης εντοπίζει αρκετά ταλέντα, με ένα από αυτά να είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, εντυπωσιάζει με τα χρώματα της Ροσάριο Σεντράλ και ο Έλληνας σκάουτερ τον προτείνει με τις καλύτερες προδιαγραφές στον Αστέρα Τρίπολης. Δυστυχώς, για αρκετούς λόγους, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν παίρνει το αεροπλάνο για τη χώρα μας και η ιστορία των δύο πλευρών, σταματάει εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button