Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Μπατιστούτα για τον Αστόρι

Με θερμά λόγια ο παλαίμαχος άσος της Φιορεντίνα μίλησε για τον αρχηγό της ομάδας που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έγραψε ένα συγκλονιστικό γράμμα για να πει το δικό του “αντίο” στον Ντάβιντε Αστόρι.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος που φόρεσε τη φανέλα της Φιορεντίνα έκανε λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο, παράδειγμα προς όλους, και πρόσθεσε πως θα είναι για πάντα ο αρχηγός της ομάδας.

Το γράμμα του Μπατιστούτα για τον Αστόρι:

«Είμαι στην άλλη πλευρά του κόσμου, αλλά θα ήθελα να βρίσκομαι στη Φλωρεντία για να δώσω τον τελευταίο χαιρετισμό στον Νταβίντε, μαζί με τον κόσμο μου.

Όταν έφτασε στα αυτιά μου η τρομακτική είδηση του θανάτου του αρχηγού μας, είχα την ίδια αντίδραση με σας: έμεινα σοκαρισμένος, άναυδος.

Για τον θάνατο δεν υπάρχει απάντηση, όμως αυτή τη φορά ήταν κάτι τρελό. Ένας ποδοσφαιριστής που πεθαίνει στον ύπνο του είναι κάτι το το ανεξήγητο, δεν μπορεί να το αποδεχθείς.

Δεν ήξερα προσωπικά τον Ντάβιντε, αλλά οι φίλοι μου από την Φιορεντίνα μου τον είχαν παρουσιάσει ως έναν υπέροχο άνθρωπο. Εντός γηπέδου μιλούσαν για έναν παίκτη κλάσης, ενώ εκτός ήταν ακόμα καλύτερος, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και σε φιλανθρωπικές πράξεις.

Στα αποδυτήρια ήταν ένας αρχηγός σιωπηλός, αλλά αποφασιστικός. Ο Ντάιβιντε ήταν παράδειγμα για όλους. Η Φιορεντίνα έκανε καλά που του εμπιστεύτηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού επειδή πάνω από όλα ήταν ένας αληθινός άνθρωπος.

Πίστευα πάντα ότι η ιστορία των βιόλα είχε μόνο έναν αρχηγό, τον αδερφικό φίλο μου Τζανκάρλο Αντονιόνι, αλλά από εδώ και πέρα θα έχει δύο, για πάντα»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button