Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Διπλό»… θρίλερ η ΑΕΚ

«Χέρι-χέρι» προχωρούν ΑΕΚ, Λαύριο μετά από 18 αγωνιστικές. Αμφότερες οι ομάδες πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες των Κόροιβου Αμαλιάδας και Κολοσσού Ρόδου αντίστοιχα και «μοιράζονται» την 4η θέση της Α1 (το Λαύριο υπερτερεί σε ισοβαθμία).

Η ΑΕΚ χρειάστηκε δύο τρίποντα, από Πάντερ (στα 48΄΄) και Γκριν (στα 14,5΄΄) για να «δραπετεύσει» από την Αμαλιάδα με 77-75 επί του Κόροιβου, που πάλεψε κι έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη. Η Ένωση παρέμεινε στην πρώτη τετράδα (ισόβαθμη με το Λαύριο), ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «αγκαλιάσουν» την παραμονή.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία το Λαύριο, που πέρασε νικηφόρα από το Βενετόκλειο, 77-71, επί του Κολοσσού Ρόδου, μετά από μεγάλη «μάχη» στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Ο Τόνι Μέιερ σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο Ντορόν Λαμπ πρόσθεσε άλλους 18 για τους νικητές. Με 9 νίκες – 9 ήττες, παραμένουν στην οκτάδα οι Ροδίτες.

Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο ΓΣΛ Φάρος, που πέρασε από τα Τρίκαλα, με 74-65. Η ομάδα της Λάρισας, η οποία βρισκόταν μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αύξησε σε 6 τις νίκες της, χάρις σε 19 πόντους από τον Σάφτενααρ και 16 του Παπαντωνίου.

Στην τελευταία θέση (3 νίκες – 15 ήττες) παρέμειναν οι Θεσσαλοί, παρά το γεγονός πως 4 παίκτες της ομάδας του Φώτη Τακιανού σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button