Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε βαθμό στο AEL FC Arena η Κέρκυρα

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: AEL FC Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Θάνος

Ακόμα έναν βαθμό μάζεψε η Κέρκυρα που τσίμπησε σχετικά εύκολα το Χ (0-0) από την έδρα της Λάρισας η οποία αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της με τη λήξη του αγώνα. Δοκάρι είχε για τους Φαίακες ο Επστάιν.

Κακό το πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη στο 13′ σε ένα σουτ του Ντέλετιτς που μπήκε από τα αριστερά και η δεύτερη στο 17′ σε πλασέ από πλάγια θέση του Επστάιν.

Η πιο σημαντική σημειώθηκε στο 43′ όταν ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε, ο Μπόζοβιτς έδιωξε με δυσκολιά και στη προσπάθειά τους να απομακρύνουν οι βυσσινί, την έστρωσαν στον Αρτυματά ο οποίος σούταρε άουτ.

Παιχνίδι χωρίς ρυθμό και με τους δύο προπονητές να πηγαίνουν προβληματισμένοι στα αποδυτήρια.

Πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, πολύ κακό παιχνίδι λοιπόν και στο β’ μέρος με την Κέρκυρα να έχει την ευκαιρία του αγώνα στο 65′.

Ο Επστάιν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Μασούρα και η μπάλα μετά το σουτ του, κόντραρε στον Ζίζιτς και κατέληξε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Η Κέρκυρα που ήθελε περισσότερο το τρίποντο, έδειξε περισσότερο πάθος, ένα πάθος που στο 68′ έγινε… αποβολή στον Σπίνουλα με δεύτερη κίτρινη για φάουλ από πίσω στον Κρισμάν.

Η Λάρισα έδειχνε και με παίκτη παραπάνω να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπουλου για να πάρει τη νίκη και να κλειδώσει την παραμονή και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Γουάλας(53′ Ρέντζας), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Φατιόν(83′ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης(62′ Λεοζίνιο), Κρισμάν

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Ατζέτζο, Λέκοβιτς, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Κρητικός, Αρτυματάς, Ζορμπάς(74′ Γκράσι), Ρόλε(90+3′ Κεβέν), Επστάιν, Παμλίδης(87′ Μυτίδης)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button